2008-03-03

Mat och sovklocka

Imorse var det fruktade återbesöket på BB som stod på schemat och som jag haft lite på känn hade bilirubinvärdet (316) gått upp något och vikten (3825g) gått lite ned.
Så istället för lite halvlösa boliner ang mat-tiderna så har vi nu fått strikta order om hur vi ska göra. Nu får R inte bestäma hur eller när han är hungrig utan det ska fyllas på till spylampan lyser. Känns väl lite sådär att återigen få ett negativt svar, men vi slapp läggas in för solning igen. Barnläkaren hade dock rekommenderat att så skulle ske men barnmorskan som tog proverna imorse övertalade henne om att det inte skulle behövas, är tydligen så att solningen spelar ingen större roll just nu utan det är näringsintaget som är det primära och barnmorskan trodde att vi kommer fixa det.
Men känns rätt "ok" ändå, dels har man inte satt upp så höga förhoppningar ang provet men sen så har vi vart hemma i två dygn nu och fått lite mer rutin på hur man ska lösa det med sömn och matning. Så det kommer nog gå bra det här får se om det hinner visa sig till morgondagens prov.
En bild som visar hur det kommer se ut större delen av tiden de närmsta dagarna.

/P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Mat o Sov klockan funkar,Jobba på med maten,så fixar det sig.

Anonym sa...

Robin.......SSK klara för elitserien även nästa år.

Fia sa...

Så underbart fina ni är <3