2008-05-06

Scarface

R har slyckats snitta upp en fin rand på kinden med sina rakbladsvassa naglar, så han ser riktigt tuff ut.
Nu har folk börjat höra av sig om att det uppdateras för sällan här.
Då säger jag såhär: Skriv en kommentar då!
Är ju för er läsare man skriver här, och vad det verkar så är det betydligt fler som tittar in här emellanåt som man inte har en aning om.
Fast... mestadels beror väl den dåliga uppdateringen på att man inte tycker det händer så mycket i Rs liv just nu, men det gör det säkert så här kommer en lite summering av senaste tiden.
R börjar få vara ute betydligt mer nu när det är varmt och skönt. P brukar bära runt på R i hans Babybjörn fast med ansiktet utåt, det är nästan lika uppskattat som att flyga.
Då tycker R att hönsen är skojiga att studera, dels för det är färgglada och rör sig i en lagom takt för man ska hänga med.
Sen håller vi på att tömma den lilla dammen så R ska slippa trilla i sen när han blir så pass stor, och i botten på den bodde tydligen hela västmanlands paddbestånd. Kryllade av paddor när det mesta av vattnet kastats bort. Vi har även någon slags fisk i den, så är det någon som vet nån som behöver en "guldfisk" så är det bara komma ochhämta innan vi tömmer dammen helt.
R har även fått besöka stallet, och minen säger väl allt vad han tyckte om det?
Tror att P kan vara lugn när det gäller såna där tajta pyjamasbyxor med läderknän på R, finns inte en chans han kommer vilja ha såna sen. Utan tennisrack eller golfklubba lockar nog mer =)
Har även hunnit med ett besök hos farfar där det var whiskyprovning men R såg rätt nöjd ut även fast han inte fick smaka denna gången.
R har nog upptäck att han kan mha ren viljekraft styra vissa av sin lekamens extremiteter nu för huvudet far som en flipperkula för att få in den där näven i munnen och koncentrerar han sig bara tillräckligt kan man styra in den. Men lika fort som den styrdes rätt far den iväg igen och man kan se hur sur lilleman blir.
R har även börjat favorisera sittställningen, luta sig bakåt för stöd mot M eller P duger inte ens utan han ska sitta helt "fritt" med handstöd i mag/midjehöjd gärna tittandes på tv samtidigt.

/P







7 kommentarer:

Anonym sa...

Va är det för en liten söt tuffing som sitter där på Mammas arm det kan väl inte vara Mormors lilla solstråle Jo det är det ju Hej Robin.

Anonym sa...

Snyggt collage. Måste vara från när han sitter o kollar på film.

Uppifrån och ner:
Stardust - 27 Dresses
Saw IV - Bee Movie
The Fountain - Transformers

Anonym sa...

Tack för fint besök igår!
Måste bara säga att jag saknar en redogörelse för det stora äventyret vi var ute på för några veckor sen.... Det första(?) biläventyret i Robins liv! =)

Fia sa...

Gud vad stor han börjar bli. Nu kommer nog både han och Rasmus uppskatta varandra mer. :) Lägtar efter att få se dom leka. Kramar Familjen Smideby Andersson

Anonym sa...

Rob - haha

Om ni inte har nått intressant att skriva så kan ni ju trakka oss med bilder ^^

Puss & Kram föräldrarna!

Anonym sa...

HAN ÄR SÅ SÖT ! Jag blir så glad när jag tittar på det där kollaget nu :) Gofis Robin. snart ser jag er familj igen, jag längtar !!

Anonym sa...

hej kan ni inte lägga in lite bilder från bröllopet sedan när nifår dem kram micaela