2008-05-23

Tres Monate!

Jaja, jag vet att det är två olika språk, men man tar vad man har.
Tre månader idag alltså. Shit pommes frites vad tiden rusar iväg, eller inte... Känns lite både och faktiskt. Å ena sidan var det som igår han pluppade ut, men samtidigt har man ju upplevt en himla massa med R redan.
Hur som helst, hittills har det varit en rolig resa med en massa ups and downs (downsen har man dock redan glömt =).
Sen sist så har vi besökt och grattat lillkussen Daniel som fyllde en handfull år, även detta besök verkade det lite tveksamt vilken modell R är (förra funderingen) och Daniel utryckte rätt bra vad han tyckte om R "Han kan inte prata, han kan varken gå eller krypa, han är tråkig!".
Idag har vi även varit och planterat en morfar i ett hål i marken. R tyckte det var intressant men antagligen mest för alla andra blommor med fina färger, även om han kanske hoppas att det kommer växa upp en morfar till nästa gång vi går dit. Släktingar är nämligen det bästa R vet, de gullar alltid med honom.
Fick ju även träffa Rskussebarn Ralleballe som lärde R en massa nya grejer att träna på när man blir stor(för han leder nämligen med ett ½år) , såsom att äta annat än MM (MorsaMjölk), säga riktiga ord, krypa, stå plus en massa annat skoj.


/P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Robin din Morfar finns alltid hos dig Vilken tur du har haft som har träffat dina kusiner kram på dig din Mormor.f

Fia sa...

Gud va ALLA mina kusiner växer :) Ni växer så fort så vissa av er känner man ju knappt igen :P Kram Kusin Sofia

H sa...

"pluppa ut".. var det verkligen så enkelt?! - hehe... jag ska nog allt höra med R´s Mammi om hon såg det på samma sätt. *fniss*

Ja, tiden går fort, R växer så det knakar. Tre måndader redan lixom.

Tur man hinner med att kolla bloggen då och då och följa utvecklingen. Kul att ni fortsätter uppdatera.

Vi ses väl till jul eller nåt!?
KRAM på er,

/Heidi