2008-05-17

Tant Grön, tant Brun, tant Gredelin och Elvis Presley

"Tanterna" från Ps förra jobb var ute och hälsade på R härom veckan.
P tyckte det var kul att höra lite nyheter därifrån men även R verkade trivas även när det hela tiden var någon som vill hålla och gulla med honom.
Sen har vi även vart hos Tant Tanja och kikat på hennes nya hus.
Det var jättefint och R trivdes hur bra som helst även fast det var väldigt mycket sol den dagen.
R fick knappt åka hem heller för Tant Tanjas katt Festis hade ockuperat bilbarnstolen.
När P var ute och körde runt med R i hans vagn höll de nästan på att köra över en huggorm som låg och solade mitt på vägen. Efter lite bläddrande i Sveriges Rikes Lag så hittades ett kryphål om att man får avliva huggormar på egen tomt om det inte finns något annat alternativ, kan ju säga som så att R inte behöver oroa sig över det djuret något mer nu i alla fall...
P har vart hos Farmor och "bonusfarfar" där det har målats hus, R och M fick följa med en utav dagarna och träffa allihopa (även Farbror Robert var där och hjälpte till).
Det som gäller just nu för R är att:
Titta på tv, det är alltid något färgglatt som rör på sig där.
Käka hela händer (gärna båda två), han har fortfarande ingen större kontroll över händerna men får han tag i ett eller flera fingrar så smackas det högljutt.
Rocka som Elvis, han har nu även upptäckt de två nedre extremiteterna och att man också kan styra dem om man lyckas uppbringa en ofantlig mängd viljekraft. Så till roliga miner och en del gutturala ljud så står han gärna upp (endast stöd i midjan av M eller P) och rockar med knäna som Elvis (eller Forrest Gump kanske).
Flyga, det har han inte tröttnat på ännu men han börjar bli lite tung så han kan inte tillryggalägga lika lång sträcka som tidigare med hjälp av efterbrännkammaren (P eller M) som tidigare.
Titta på Ms gamla barnvagnsmobil, den har vart en favorit redan från första dagen hemma.

/P









6 kommentarer:

Anonym sa...

vad hände med ormen :)?

Anonym sa...

Vilken söt liten grabb det blev i den fina solhatten kram Sippa.

Anonym sa...

Kämpa på Robin snart springer vi ikapp!

Fia sa...

Gudars vad han växer !
Ni får höra av er när ni har tid och inte är fullbokade :P Så får vi ta och komma över till er eller om ni kommer till oss. Spelar inte så stor roll vem som åker :P
Saknar er oxå.
Kramar från oss alla.
Ge min kusin en Puss :D

Anonym sa...

Åh!
Va härligt allt låter!
O han e ju såå himla fin.
Kram kram

Anonym sa...

Jag tycker han ska forsätta med dansen, det är ju charmigt :) Så kul att se bilderna, han är bra på att göra miner tror jag allt.. helt rätt ! Måste ju kunna uttrycka sig liksom :D