2008-02-28

Put those shades on

Igår kväll vart det mycket.
Började dock helt ok med en middag tittandes på Roomservice men dröjde inte många sekunder innan R sov som en stock på P, 2-3sekunder senare slumrade hela familjen och vaknade till liv igen när programmet efter hade börjat.
Därefter så vart det en massa donande och grejande med tvätt, målning och R.
Tror inte vi kom isäng förrns efter 2 och iom att vi skulle ta det nya provet kl 8:30 så gick vi upp före 6 för vi ville inte bli sena... gissa vilka som inte var där förrns 8:45, tydligen går det inte lika snabbt på morgonen om man har barn (surprise!).
Väntans tider vart det sedan när provet ska analyseras och barnläkaren ska behaga dyka upp.
Visade sig att bilirubinvärdet återigen hade gått upp (375) och låg nu över gränsvärdet så nu är R supernöjd igen (men M&P kanske inte tycker det är lika skoj) för nu fick ha dra på sig speedosen och massera in hawaiian tropicen när det återigen är dax att lapa sol.
Vi blir minst kvar till mitt på dan imorgon då vi tagit nytt prov igen, men måste åka in på lördag för att ta det andra provet om det imorgon är ok.
Börjar bli trött på att de ska sticka sönder min sons händer nu...=(
Bjuder på en bild där man nästan kan ana ett leende för att höja humöret något.

/P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad jag är nyfiken... Vill träffa er alla på riktigt snart! Är han lika söt på riktigt, eller har ni tagit kort på en docka??? =)
Kram från "låtsasmoster" Tanja

Anonym sa...

Man blir påmind av känslan när man läser, bra skrivet. Tårarna i bilen när man skulle hem och betala räkningarna. Hur försiktigt man körde hem med den dyrbara lasten och hur mycket svårare allt blev när man helt plötsligt var hemma och skulle fixa allt själva. Man hinner glömma mycket på nio månader så se till att spara bloggen på säkert ställe.